Hatha- ja yinjoogaa & patikointia keväisessä Piemontessa
30.3.-5.4.2020

 

   ​​​​​Sydämellisesti tervetuloa Langhen viinialueen sydämeen, Piemonteen, Pohjois-Italiaan!     
​​​​​​​Tule viettämään syvärentouttava ja energisoiva viikko
Yksilöllistä joogaopetusta, patikointia upeissa maisemissa, hyvää ruokaa ja viiniä

Langhe on Unescon maailmanperintökohde: horisonttiin asti kumpuilevia viinikukkuloita kuvaa vitaalinen kauneus. Kukkuloiden päälle rakennettuihin idyllisiin pikkukyliin saapuu matkaajia ympäri maailman maailmankuulujen viinien ja kulinarististen herkkujen inspiroimana. Kulttuuri, kulinarismi, taide ja luonto elävät harmoniassa. Langhen kylät kuten Barolo, Monforte d'Alba, La Morra, Serralunga d'Alba, Castiglione Falletto ovat myös hyvinvointimatkaajan paratiiseja. Ovesta astuessasi edessäsi avautuu huikeat ulkoilumaastot.   
 
Viikon aikana teemme aamuisin ja iltaisin joogaa. Päivällä patikoimme kuvankauniilla viinikukkuloilla ja nautimme tietysti kulinaristisia herkkuja, joita tämä alue tarjoaa ruhtinaallisesti.Ohjaajana Outi Huovinen, RYT200 joogaopettaja, energiahoitaja, thaijoogahieroja, SomaticPilates ohjaaja, somaticStretching ohjaaja.

"Tervetuloa kanssani joogaamaan ja viettämään ikimuistoinen viikko!
Joogatunneillamme keskitytään kehoa avaaviin, lempeisiin asanoihin, omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen. Sinulla ei tarvitse olla ennakkotaitoja; ryhmä on pieni ja opetukseni on yksilöllistä, tarpeesi ja toiveesi huomioivaa.

Opetuksessani korostan kehon ja mielen yhteyttä, kehon kokonaiskuvan hahmottamista ja lempeyttä omaa itseä kohtaan. ArsMondon kanssa olen tehnyt yhteistyötä vuodesta 2012 ja jokaisesta matkasta on muodostunut ainutlaatuinen viikko yhdistelmänä erilaisten ihmisten kohtaamisia ja omaan itseensä uppoamista.


Piemontessa sinulla on mahdollisuus myös ThaiYogaHierontaan, joka on osa työtäni. Se on mahtava lisä joogaan ja patikointiin, koska se avaa kehoa, pehmentää kireitä lihaksia, rentouttaa ja toisaalta virkistää. Hoidossa käydään läpi kehon meridiaaneja painellen ja mobilisoiden niin, että energiakanavamme pääsevät vapautumaan ja saat lisää elinvoimaa ja terveyttä.

Keväistä Piemonten viikkoa innolla odottaen,
Outi"

Viikon aikana majoitumme Monforte d'Alban kylään, joka on valittu yhdeksi Italian kauneimmaksi kirkonkyläksi. Tämä idyllinen ja todella eläväinen kylä täyttyy viinibaareista ja ravintoloista. Kylässä on aina paljon patikoitsijoita, pyöräilijöitä ja moottoripyöräilijöitä. Tunnelma on ihana. Casa Giraffassa voit majoittua joko yhden tai kahden hengen huoneisiin.


​​​​​​​​​​​​​​​   
ALUSTAVA OHJELMA
 
30.3. Saapumispäivä

Aperitivo kylän piazzalla ja yhteinen illallinen alkaen klo 19

31.3. Monforte d'Alba

Klo 7.30 - 9.30 aamujooga (hatha), jonka jälkeen aamiainen
Klo 11.30 - 13 patikointia Monforte d'Alban ympäristössä, jonka jälkeen (omavalintainen) lounas kylällä
Klo 17 - 18.30 yinjoogaa
Klo 19.30 viinin- ja juustonmaistiaiset: paikallisia viinejä ja juustoja
Omavalintainen Illallinen

1.4. Barolo

Klo 7.30 - 9.30 aamujooga (hatha), jonka jälkeen aamiainen
Klo 10.30 lähtö patikoinnille, määränpäänä Barolo (6 km per suunta), jossa omavalintainen lounas ja vierailu viinimuseossa sekä tutustumista tähän idylliseen ja kuuluisaan viinikylään. Paluu klo 17 mennessä.
Vapaa iltaohjelma

2.4. Serralunga d'Alba
Klo 7.30 - 9.30 aamujooga (hatha), jonka jälkeen aamiainen
Klo 11.30 - 13 patikointia Monforte d'Alban ympäristössä, jonka jälkeen omavalintainen lounas kylällä
Klo 16.30 - 18 yinjoogaa
Klo 19.30 yhteinen illallinen Serralunga d'Albassa 

3.4. Castiglione Fallette

Klo 7.30 - 9 aamujooga (hatha), jonka jälkeen aamiainen
Klo 10 lähtö patikoinnille, määränpäänä Castiglione Falletto (6 km per suunta), jossa omavalintainen lounas. Paluu klo 17 mennessä.
Klo 18.30 - 19.30 palauttava yinjooga
Vapaa iltaohjelma

4.4. Alba

Klo 7 - 8 aamiainen
Klo 8.30 lähtö Langhen pääkaupunkiin eli 30 000 asukkaan Albaan (auringonnousu). Alba on kuuluisa valkoisista tryffeleistään, persikoistaan ja tietysti viinituotannostaan. Lähdemme aikaisin, jotta ehdimme Alban ruoka- ja vaatetorille, joka järjestetään lauantaisin. Albassa myös shoppailumahdollisuus. Paluu viimeistään klo 16 mennessä. 
 
Klo 19.30 yhteinen illallinen Monforte d'Albassa

5.4. Lähtöpäivä
aamiainen​
    

EARLY BIRD -HINTA
1050€ / henkilö sisältää
 
*Outi Huovisen joogaopetuksen ja patikointiretket

*kuuden yön majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisineen Casa Giraffassa (yhden hengen huoneen lisämaksu 30€ per yö).
*kolme illallista (kaksi ruokalaijia, ruokajuomana vesi ja lasi paikallista viiniä; ateriat ovat kasvisaterioita)
*aperitivon

*viinin- ja juustonmaistiaiset

*Lennot ja matkat Monforte d'Albaan eivät sisälly hintaan.


​​
MATKUSTUS, MAJOITUS JA MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA¨

MAJOITUS
Kahden tai yhden hengen huoneissa Casa Giraffassa, joka sijaitsee Monforte d'Alban kylän keskustassa. Tästä viihtyisässä talossa on kaunis piha, jossa voit oleilla, näkymät kohti Monvison vuorta ja Alppeja. Halutessasi voimme ehdottaa sinulle myös majoituspaikaksi luksussviittejä ja villoja Monforte d'Alban alueella.

MATKA
Lennot eivät sisälly hintaan, eikä matka lentokentältä kohteeseen.
Lähin lentokenttä löytyy Torinosta ja Milanosta.
Helsingistä Milanoon lentävät suoraan Finnair ja Norwegian. Milanon Malpensa lentokentältä tulee suoraan bussi Torinoon, josta pääset junalla kätevästi Albaan ja sieltä taksilla tai bussilla Monforte d'Albaan asti.  Monforte d'Albasta Torinoon on vain noin 70 km.

Autamme sinua mielellämme rakentamaan matkasi Monforte d'Albaan.


VARAUKSET
Varauksen voit tehdä puhelimitse (044 32 00 008), sähköpostilla (asiakaspalvelu@arsmondo.fi) tai lomakkeella.
Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan.

Varausmaksu 200 € maksetaan heti, kun minimimäärä on koossa ja kurssi vahvistetaan toteutettavaksi. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Varaukset ovat sitovia.  Paikkoja on rajoitetusti.​


VARAA TÄSTÄ