​​​​
Hathajoogaa Elena Kadieffin kanssa, kokkausta Slow Food -kokkien johdolla Sisiliassa
3.-9.6.2019
    
   
Tervetuloa nauttimaan joogasta ja voimaan hyvin aidolla Sisilian maaseudulla!
 
Vultaggion luomuagriturismolla on oma sertifioitu Slow Food -ravintola, jonne saapuu ruokailijoita aina Cataniasta ja Palermosta asti.  järjestämme ravintolan Slow Food -kokkien kanssa viikon aikana kaksi sisilialaisen ruuan kokkauskurssia.

Joogan lisäksi voit nautiskella uima-altaalla tai ottaa agriturismon hoitolassa hierontoja (hoitolan koulutettu, hyvät arvostelut saanut hieroja tekee mm. rentouttavaa, ayurvedista ja lymfahierontaa) sekä kasvo- ja jalkohoitoja. Hoitolasta löytyy myös turkkilainen sauna ja Jacuzzi-amme. Hoitolan eteerisissä tuoksuissa koet kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Ammeessa silmiesi edessä avautuu oliivilehto ja horisontissa siintä meri.
 
Vultaggion perheen agriturismoa kuvaa aito sisilialainen maaseutuelämä. Perheen ja agriturismon arvoihin kuuluvat ekologisuus, luonnon ja perinteiden kunnioittaminen. Sisilialainen ilmapiiri on rento ja sydämellinen. Näet agriturismossa paikallisia perheitä ja sukuja, jotka nauttivat ravintolan tunnelmasta ja ruuasta. Lapset ovat mukana iltamyöhään ja elämänilo kuvailee agriturismon elämää.
Kaikki aterioiden raaka-aineet tulevat omilta luomuviljelyksiltä; heillä on myös 700 oliiivpuuta, sitruuna-, appelsiini- ja mandariinipuita.

Agriturismon luomuateriat ovat perinteistä sisilialaista kasvisruokaa, joka on valmistettu Slow Food -filosofiaa noudattaen. Nautimme päivittäin aamiaisen, lounaan ja illallisen. Lounaat ja illalliset sisilialaiseen tapaan ovat runsaita (alkupalat, ensimmäinen ja toinen ruokalaji sekä jälkiruoka). Agriturismon ravintolan ateriat ovat arvostettujen tahojen, kuten Foodies - Gambero Rosson ja Slow Foodin ylistämiä.  Slow Foodiin rekisteröityjä raaka-aineita ovat esim. Nuubian punainen valkosipuli, Trapanin suola, Bronten pistaasipähkinät, tuliperäisessä maassa kasvaneet linssit, lampaanmaidosta tehty juusto Vastedda del Belice ja Noton mantelit.

Agriturismo sijaitsee Trapanissa, Sisilian länsirannikolla, 45 minuuttia Palermosta ja Palermon lentokentältä.

    
   
   
Elena on sertifioitu (Yoga Alliance RYT 200, YTT300) hathajoogan opettaja ja joogaterapeutti.

Nuoruudessa taitoluistelussa kilpaillut ja siinä tunnustettu Elena on toiminut koko ikänsä terveyden, taiteen, kehon ja mielen parissa. Entisessä ammatissaan taidegalleristina hän löysi luontaisen yhteyden taiteen ja joogan välillä. Molemmat olivat tapoja löytää ja tuoda esiin oman minänsä parhaimmat puolet. Vuosikymmenen joogailusta tuli muutakin kuin harrastus Elenalle. Hän valmistui joogaopettajaksi arvostetusta Russian Yoga Federation School of Yoga Instructors -koulusta, jossa hän myöhemmin erikoistui joogaterapeutiksi. 

"Jooga itsessään on terapeuttista, mutta joogaterapiassa kiinnitetään erityistä huomiota  kehon ja mielen yhteyteen. Tiedostamalla tunteiden ja kokemuksen jättämät muistijäljet kehossamme, opimme vapautumaan niistä. Opimme myös, että pienemmälläkin liikkeellä, oikealla hengityksellä ja tekniikalla voi olla suurenmoinen vaikutus kehon ja mielen terveyteen. Rakastan ammatissani minun ja oppilaiden välille syntyvää syvää, voimakasta ja energisoivaa dialogia."

Ohjatusta tunnista tulee kokonaisvaltainen harjoitus jokaiselle, kunnosta ja taidoista riippumatta. Elena opettaa antaumuksella ja hänen opetuksessaan on syvä, luottava ja parantava tunnelma.
        
​​​​Alustava ohjelma
 
3.6.2019
Saapumispäivä
Klo 20 illallinen
 
4.6.2019
Klo 7:30-9 hathajoogaa
Klo 9-10 aamiainen
Klo 10 – 11 kokkauskurssi: Cùscusu
Klo 13.30 lounas
Klo 18.30 - 19.30 jooganidra
Klo 20 illallinen
 
5.6.2019
Klo 7:30-9 hathajoogaa
Klo 9-10 aamiainen

Klo 11 - noin 13.30 vapaaehtoinen viinitilavierailu ja viininmaistiaiset Marsalassa (20€ per hkl kuljetuksineen)
Klo 13:30 lounas
Klo 18 - 19.30 kasvojooga ja kasvojen lymfahieronta 
Klo 20 Illallinen

 
6.6.2019
Klo 7:30-9 Sukshma Vyayamasta, Joka on yli 5000 vuotta vanha luustolle, lihaksistolle ja erityisesti energiselle kehollemme suunnattu joogan muoto. Se on tuotu länsimaihin vasta 1950-luvulla Swami Dhirenda Brahmacharian toimesta ja se on edelleen harvinaisempi joogan muoto Suomessa. Tämän tehokkaan joogamuodon toinen nimi on “nivelvoimistelu”.
Klo 9-10 aamiainen

Klo 13:30 lounas
klo 18 - 19.30 syvävenyttely
Klo 20 Illallinen
 
7.6.2019
klo 7:30-9 hathajoogaa
Klo 9-10 aamiainen

Klo 13 lounas
Klo 14 – 19 vapaaehtoinen retki Trapaniin: uintimahdollisuus merenrannalla & shoppailua (20€ per hkl)
Klo 20 Illallinen
 
8.6.2019
klo 7:30-9 hathajoogaa
Klo 9-10 aamiainen

Klo 10-11 kokkauskurssi: sisilialaiset jälkiruuat
Klo 13:30 lounas
Klo 18.30 - 19.30 jooganidra
Klo 20 illallinen
 
9.6.2019 lähtöpäivä
Aamiainen
       
MATKUSTUS, MAJOITUS JA MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA
Kerro matkareittisi, autamme sinua mielellämme nopeimpien reittien valinnassa. Lähimmät lentokentät löytyvät Trapanista ja Palermosta. Kätevä reitti on esim. Finnairin ja Norwegianin suora lento Roomaan ja Roomasta Trapaniin esim. Alitalia. Lukuisia reittivaihtoehtoja löytyy. Autamme mielellämme niiden valinnassa.
Lähempänä matkan ajankohtaa koordinoimme osallistujien lentotiedot ja järjestämme yhteiskuljetuksen erillistä korvausta vastaan.

HINTA
990 € / henkilö sisältää
kurssiohjelman ja Elena Kadieffin opetuksen opetuksen
6 vuorokauden majoituksen agriturismossa kahden hengen huoneissa. Jokaisessa huoneessa oma kylpyhuone. Pyyhkeet ja suihkugeelit. Wi-fi.
2 kokkauskurssia agriturismon omassa Slow Food -ravintolassa.
6 aamiaista, 5 lounasta ja 6 illallista. Ateriat ovat valmistettu agriturismon omista luomuraaka-aineista ja ne ovat sekä kasvis- että kala-aterioita. Viini ei kuulu hintaan.


*Yhden hengen huone mahdollinen: 25€ per yö.
*Lennot eivät sisälly hintaan

VARAUKSETVarauksen voit tehdä puhelimitse (044 32 00 008), sähköpostilla (asiakaspalvelu@arsmondo.fi) tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Varausmaksu 200€ maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Varaukset ovat sitovia.
 
VARAA TÄSTÄ