​Hathajoogaa ja joogaterapiaa Elena Kadieffin kanssa
Positanossa 23. - 29.9.2019  

Tervetuloa Elena Kadieffin retriittiin Positanoon, Amalfin rannikolle Etelä-Italiaan!

Elena on sertifioitu (Yoga Alliance RYT 200, YTT300) hathajoogan opettaja ja joogaterapeutti.

Nuoruudessa taitoluistelussa kilpaillut ja siinä tunnustettu Elena on toiminut koko ikänsä terveyden, taiteen, kehon ja mielen parissa. Entisessä ammatissaan taidegalleristina hän löysi luontaisen yhteyden taiteen ja joogan välillä. Molemmat olivat tapoja löytää ja tuoda esiin oman minänsä parhaimmat puolet. Vuosikymmenen joogailusta tuli muutakin kuin harrastus Elenalle. Hän valmistui joogaopettajaksi arvostetusta Russian Yoga Federation School of Yoga Instructors -koulusta, jossa hän myöhemmin erikoistui joogaterapeutiksi. 

"Jooga itsessään on terapeuttista, mutta joogaterapiassa kiinnitetään erityistä huomiota  kehon ja mielen yhteyteen. Tiedostamalla tunteiden ja kokemuksen jättämät muistijäljet kehossamme, opimme vapautumaan niistä. Opimme myös, että pienemmälläkin liikkeellä, oikealla hengityksellä ja tekniikalla voi olla suurenmoinen vaikutus kehon ja mielen terveyteen. Rakastan ammatissani minun ja oppilaiden välille syntyvää syvää, voimakasta ja energisoivaa dialogia."

Ohjatusta tunnista tulee kokonaisvaltainen harjoitus jokaiselle, kunnosta ja taidoista riippumatta. Elena opettaa antaumuksella ja hänen opetuksessaan on syvä, luottava ja parantava tunnelma.


Joogatunnista: Tavallisesti tunti alkaa Sukshma Vyayamasta, Joka on yli 5000 vuotta vanha luustolle, lihaksistolle ja erityisesti energiselle kehollemme suunnattu joogan muoto. Se on tuotu länsimaihin vasta 1950-luvulla Swami Dhirenda Brahmacharian toimesta ja se on edelleen harvinaisempi joogan muoto Suomessa. Tämän tehokkaan joogamuodon toinen nimi on “nivelvoimistelu”. Aloitamme harjoittelumme Sukshma Vyayama -lämmittelyllä. Tunnit jatkuvat seisoma- ja istuma-asanoilla, jotka valitsemme tunnin teeman mukaisesti, kohdistamalla liikkeet eri lihasryhmille. Kaikissa liikkeissä kiinnitämme erityistä huomiota tietoiseen hengitykseen ja opettelemme eri hengitystekniikoita. Tunnin loppupuolella siirrymme makuulle rauhoittavien ja rentouttavien asanoiden pariin. Niiden aikana keho, mieli ja henki harmonisoituvat ja omaksuvat uudet kokemukset. Tahti on rauhallinen, joten aloittelijakin pysyy hyvin tahdissa, mutta asanoissa on myös riittävästi haastetta kokeneellekin joogaajalle. Sisältö räätälöidään jokaisen osallistujan tausta huomioiden.


   
​​​​​
Positano on vertikaalisesti rakennettu vuorten ja meren väliin. Sitä pidetään koko Amalfin rannikon timanttina maagisen kauneutensa vuoksi.

Joogan lisäksi pääset Positanossa tutustumaan tunnettuun arabeskivaikutteiseen hipahtavaan pellavamuotiin, vierailemaan ompelimossa, tutustumaan käsintehtyihin sandaaleihin (jonka suurkuluttaja mm. Jackie Kennedy oli), nauttimaan mitä kaikkea sitruunoista voidaan valmistaa ja perehtymään tämänpäivän keramiikkataiteeseen. Positanossa on myös hyvät kävelymahdollisuudet ja lukuisilla rappuskujilla saat  halutessasi venyttää fyysisen kuntosi rajoja.

 
Merenrantahotelli Pupetto

Hotellimme Pupetto sijaitsee aivan merenrannassa, joten voit helposti pulahtaa aamu- ja iltauinnille. Harjoitustilana käytämme näköalapaikkaa, josta avautuu näkymä merelle sekä hotellin kattoterassia. 
Pupettossa on oma merenrantaravintola, jossa voit nauttia illlallista ja eteläitalialaisen ruokakulttuurin herkkuja.

Majoittuminen kahden hengen superior-huoneissa, joissa oma kylpyhuone ja merinäköalaterassi sekä wifi-yhteys.
​​
MATKAOHJELMA ​​​​

23.9.2019
Saapumispäivä


Klo 19.30 illallinen hotellin omassa merenrantaravintolassa

24.9.2019
Klo 7.30-9 meditaatio, pranayama,  asana-harjoitus.
Klo 9 aamiainen

Klo 14.30 - 17 kävelyretki Positanossa paikalliseen elämänmenoon tutustuen ja vierailu pellavamuotiompelimossa

Klo 17.30 - 19.00 pranayama. Syvät venytykset.

25.9.2019

Klo 7.30 -9 meditaatio, pranayama, asana-harjoitus.
Klo 9 aamiainen 
Klo 17.30 - 19.00 opimme itsehierontatekniikoita keskittyen kasvojen lymfaattiseen hierontaan.

26.9.2019 VAPAAEHTOINEN RETKI CAPRIN SAARELLE
Klo 8 aamiainen

Laiva Caprin saarelle lähtee Positanon satamasta klo 10:25. Laivamatka kestää 25 minuuttia. Caprin saarella vierailemme lääkäri, kirjailija Axel Münthen rakennuttaman Villa San Michelessä, jonka  puutarha on valittu Italian kymmenen kauneimman puutarhan joukkoon. Villan jälkeen sinulle jää omaa aikaa Anacaprilla.
Paluu joko klo 15 tai klo 18 Caprilta lähtevällä laivalla. Retken hinta ilmoitetaan myöhemmin.
 

27.9.2019

Klo 7.30 - 9 dynaminen hathayooga
Klo 9 aamiainen 

Klo 17.30 - 19.00 Yoga Nidra - "Yogin Unta". Meditatiivinen syvärentous.

28.9.2019
Klo 7.30 - 9 dynaminen Hathayooga
Klo 9 aamiainen

Klo 16 -17.30 Pranayama. Kasvojooga.

Klo 19.30 yhteinen illallinen ylhäällä vuorilla, josta näkymät aina Caprin saarelle asti.
 
29.9.2018 lähtöpäivä
Aamiainen


Muistathan, että Positanossa on lukuisia lounas- ja illallispaikkoja - tästä syystä kaikki ruokailumme eivät ole yhteisiä, vaan voit itse valita makuusi sopivimmat ruokailupaikat. Ruokapaikkoja löytyy jokaiseen makuun ja kukkaroon sopivia ja kerromme niistä mielellämme.
        
MATKUSTUS
Lennot eivät sisälly hintaan.
Lähin lentokenttä löytyy Napolista.
Helsingistä Napollin lentää mm. Lufthansa www.lufthansa.com

Helsingistä Roomaan lentää mm. Finnair  ja
Norwegian www.norwegian.com

Lähempänä matkan ajankohtaa koordinoimme osallistujien lentotiedot ja Järjestämme yhteiskuljetusmahdollisuuden erillistä korvausta vastaan sekä Napolista että Roomasta suoraan Positanoon.

Mikäli haluat tulla itsenäisesti julkisia kulkuneuvoja käyttäen,
Roomasta pääset Positanoon:
Roomasta Napoliin joko rantarataa pitkin tai pikajunalla. Rantaradalla matka kestää 3,5h, hinta on noin 10€.
Pikajuna vie sinut tunnissa, hinta noin 44€.
Napolista Vesuvius-juna vie sinut noin tunnissa Pompeijin kautta Sorrentoon, matka maksaa noin 4 €. 
Sorrennosta SITA-bussi vie sinut noin tunnissa serpentiinitietä Positanoon, matka maksaa noin 2€.
ArsMondo auttaa sinua mielellään rakentamaan matkasi Positanoon, ilmoitat vain millä lennolla saavut Italiaan ja voimme yhdessä katsoa sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot kohteeseen.Hinta 1380€ per henkilö sisältää
*Elena Kadieffin opetuksen
*6 vuorokauden majoituksen aamiaisineen kahden hengen superior-huoneissa, joissa oma merinäköalaterassi, kylpyhuone ja wifi.
*2 illallista sekä pizza&birran (illallisen yhteydessä vesi ja lasi viiniä sisältyy hintaan).VARAUKSET
Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi , sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Yhteystiedot ovat tässä alla.
Varauksen tehtyäsi saat tarkemmat tiedot linnasta.

Varausmaksu 200€ maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse.
Paikkoja on rajoitetusti - mukaan mahtuu vain 10.

    
VARAA TÄSTÄ