​​​​​

Joogatyöpaja Sisiliassa 25.9.–1.10.2017
Ohjaajana sertifioitu iyengarjoogan opettaja Kirsi Tietäväinen
 
Joogatyöpaja pidetään aidolla sisilialaisella maaseudulla.
Joogaharjoituksia rytmittävät slow food -filosofialla valmistetut luomuateriat.Joogatyöpajamme pidetään ​​Vultaggion perheen agriturismossa, jossa pääset nauttimaan aidosta sisilialaisesta maaseutuelämästä. Perheen ja agriturismon arvoihin kuuluvat ekologisuus, luonnon ja perinteiden kunnioittaminen. Maaseudun vehreys ja seesteisyys, Sisilian värimaailma, rentouttavat kehon ja mielen. 

Agriturismon luomuateriat ovat perinteistä sisilialaista kasvisruokaa, joka on valmistettu Slow Food -filosofiaa noudattaen. Agriturismon ravintolan ateriat ovatkin arvostettujen tahojen, kuten Foodies - Gambero Rosson ja Slow Foodin ylistämiä.  Raaka-aineet tulevat perheen omilta luomuviljelyksiltä.

Agriturismo sijaitsee Trapanissa, Sisilian länsirannikolla, 45 minuuttia Palermosta ja Palermon lentokentältä. Joogan lisäksi pääset halutessasi nauttimaan agriturismon altaista ja kylpylän tarjoamista hoidoista.


Sertifioitu iyengarjoogan opettaja Kirsi Tietäväinen
 
"Aloitin joogaamisen 90-luvulla hathajoogalla, josta siirryin astangajoogan kautta iyengarjoogaan. 

Joogan opettamisen aloitin 15 vuotta sitten. Päätoimisesti olen opettanut vuodesta 2006.
Iyengarjoogan opettajaksi valmistumiseni jälkeen olen syventänyt osaamistani paitsi kotimaassa ja Euroopassa myös Iyengarien joogainstituutilla Intiassa (Rimyi, Pune: heinäkuu 2012, joulukuu 2014, 2015 ja 2016). Joogan lisäksi elämääni kuuluu maalaiselämää perheen, lehmien, vuohien, kanojen ja mehiläisten kanssa pienellä myllytilallamme."
 
"Joogaopetuksessaan Kirsi kunnioittaa B.K.S Iyengarin joogaperinnettä. Hänen vahva läsnäolonsa sekä tarkka ja kaikki oppilaat huomioiva ohjaustapansa tekee Kirsin joogaopetuksesta ainutlaatuisen kokemuksen." -Jari
 
"Kirsin opetus on tarkkaa ja asiantuntevaa. Tunnit ovat vaihtelevia ja asanoihin otetaan aina uusi tulokulma ja seitsemän vuotta hänen tunneillaan käyneenä uskallan väittää, että kahta samanlaista tuntia ei ole. " -Hannele
 
"Kirsi on opettajana erityisesti Iyengar-joogaan soveltuen täsmällinen ja jämäkkä. Pitkään harrastaneelta hän vaatii kehittymistä niin, että toisinaan vahingossakin ylittää itsensä sekä fyysisesti että henkisesti. Toisaalta Kirsi tukee uuden harrastajan kehittymistä maltillisesti ja huomioi taitavasti erilaiset kehon rajoitteet. Hän osaa motivoida ja on opetuksessaan innostava. Kirsi osaa käyttää taitavasti erilaisia äänenpainoja ja rytmityksiä niin, että esimerkiksi pranayaman harjoittaminen on uudellekin oppilaalle helppoa." –Päivi


MATKAOHJELMA   
25.9.2017
Saapumispäivä

Kerro matkareittisi, autamme sinua mielellämme nopeimpien reittien valinnassa. Lähin lentokenttä löytyy Palermosta, jonne lentää mm. Lufthansa, British Airways ja KLM
Illallinen klo 20

26. – 27.9. ja 29. – 30.9.2017
Aamupäivällä energisoiva jooga klo 11-12:30
Illalla rauhoittava jooga 17:30-19:00

Aamun joogatunneilla keho herätetään uuteen päivään tekemällä dynaamisia koko kehoa energisoivia joogaliikkeitä, lempeästi ja omaa kehoa kuunnellen. Illan tunneilla keskitytään hermostoa ja mieltä rauhoittaviin joogaliikkeisiin, terveyttä edistävien hengitys-, rentoutus- ja meditaatioharjoitusten kera. Liikkeet ja harjoitteet soveltuvat kaiken tasoisille joogaajille ja harjoituksia pystytään muokkaamaan oppilaan oman lähtötason mukaisesti. Kaiken kokoiset ja -ikäiset ovat tervetulleita, myös vasta-alkajat!

Agriturismossa tarjoillaan päivittäin:
Aamiainen
Lounas
Illallinen

Kasvisateriat ovat agriturismon kokin valmistamia agriturismon omista luomuviljellyistä raaka-aineista.
Viini ei kuulu hintaan.

MATKUSTUS, MAJOITUS JA MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA

28.9.2017 järjestämme päiväretken Palermoon. Hinta ja ohjelma kerrotaan lähempänä työpajan ajankohtaa.

Lähempänän työpajan ajankohtaa tiedustelemme myös, miten moni on kiinnostunut yhteiskuljetuksesta Palermon lentokenltältä agriturismoon.

 


 
 

  1. Hinta
    HINTA 890 € / henkilö sisältää Kurssiohjelman ja Kirsi Tietäväisen opetuksen 6 vuorokauden majoituksen Vultaggion agriturismossa Trapanissa kahden hengen huoneissa http://www.agriturismovultaggio.it/ 5 aamiaista, 5 lounasta ja 6 illallista.
  2. Varaukset
    Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Yhteystiedot ovat tässä alla. Varausmaksu 100 € maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen, ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Varaukset ovat sitovia.
VARAA TÄSTÄ