​​​​​​​
Retriitti naiseuden ja seksuaalisuuden alkulähteille ​
Positanossa 4.-10.5.2020

ohjaajana seksuaaliterapeutti, TRE-ohjaaja Katariina Muotio


Tiedätkö, mistä naiseutesi ja seksuaalisuutesi pulppuaa? Missä on sen alkulähde? Onko sen rajoittamattomalle ilmaisulle elämä heitellyt esteitä? Haluatko raivata sille vapaan uoman virrata juuri sellaisena kuin se sinussa ilmenee?
 

Me kaikki haluamme tulla nähdyiksi omana itsenämme, juuri sellaisena, kun oikeasti olemme. Jos jostain syystä olemme joutuneet piilottelemaan omaa sisintämme tai emme ole uskaltaneet sitä syystä tai toisesta näyttää, ei tuo nähdyksi tulemisen kaipuu meissä täyty. Elämme toisinaan vajaalla liekillä, virrassamme on pieniä ja isoja patoja, jotka estävät meitä elämästä omannäköistä elämää. Retriitin aikana tutkimme näitä esteitä, käymme läpi omia tunteita ja toiveita naiseudestamme ja seksuaalisuudesta sekä teemme kehollisia harjoituksia käyttäen apuna TRE-menetelmää.

Luentojen, keskustelun ja harjoitusten avulla otamme selvää naisesta itsessämme, vapautamme naiseuden ja seksuaalisuuden alkukantaisen voiman ja opimme nauttimaan siitä sen kaikissa olomuodoissa.

Lämpimästi tervetuloa Positanoon, Amalfin rannikon timanttiin tutkiskelamaan naiseuden kiinnostavia teemoja! Retriitti on avoin KAIKILLE!

POSITANOSTA
Vertikaalisesti rakennettu Positano Etelä-Italiassa huumaa kauneudellaan kokeneenkin maailmanmatkaajan. Sadat rappusaskelmat johdattavat sinut pitkin kaupunkia. Positanosta löytyy ihania rantoja ja upeat uintimahdollisuudet. Ylhäällä vuorilla kulkee Jumalten polun -vaellusreitti, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät koko rannikolle. Caprin saari on lähellä, samoin Tramontin viinilaakso sekä tietysti kaikki Amalfin rannikon idylliset kylät.
 
Vulkaaninen maaperä on kasvattanut mineraalipitoiset kasvikset, joiden runsaudesta pääset nauttimaan päivittäin. Ruoka tulee läheltä ja se on tuoretta. Amalfin rannikko on tunnettu sitruunoistaan. Aikoinaan niitä syötettiin merimiehille korkean C-vitamiinipitoisuutensa ansiosta. Sitruunoista valmistetaan rannikolla vaikka mitä: sitruunatortuista ja –suklaista hajuvesiin ja saippuoihin limoncelloa eli sitruunalikööriä unohtamatta.
 
Positano on maailmankuulu hipahtavasta arabeskivaikutteisesta pellavamuodistaan, jota viedään ympäri maailmaa ja käsintehdyistä sandaaleistaan sekä keramiikkataiteestaan. Näihin pääset tutustumaan viikon aikana. 

​​

OHJAAJANA seksuaaliterapeutti, TRE-ohjaaja Katariina Muotio. 

Olen Katariina Muotio, seksuaaliterapeutti ja TRE-ohjaaja. Olen tehnyt kymmenen vuotta töitä ensin seksuaalineuvojana ja pian sen jälkeen seksuaaliterapeuttina sekä toiminut kolme vuotta TRE-ohjaajana.

Erilaisissa ryhmissä ohjaajana toimiminen on myös tuttua jo vuodesta 2007. Matkan varrella minua on alkanut aina vain enemmän kiehtoa naiseus ja se, mihin me sitä verhoamme ja piilotamme. Nyt minulla on yhdessä teidän kanssa upea mahdollisuus tehdä kiehtova matka naiseuden alkulähteille.  

Katariina on herkkä, tunteva ja suurisydäminen Nainen isolla N:llä. Hän perehtyy,
kuuntelee ja puhuu suoraan asioiden "oikeilla nimillä"; helposti lähestyttävä, luottamusta herättävä, rautainen ammattilainen.      - Johanna

Katariinan rauhallisuus ja myötätuntoisuus toi heti luottamuksen,  hänelle on helppo puhua. Keskusteluissa ja hänen antamassaan tuessa  korostui avoimuus ja rehellisyys,
mikä helpotti omien tunteitteni käsittelyä, jaksamista ja antoi toivoa.  - Riitta

Villa Giada
Viikon aikana majoitumme positanolaisperheen omistamaan Villa Giadaan. Kokoontumispaikkanamme on villan terassi, josta avautuu upea näkymä koko Positanoon ja merelle. Kahden hengen huoneiden ovet avautuvat isolle terassille, joka kaartuu L-muotoiseksi yhteisen olohuoneen eteen. Villassa on mahdollisuus tehdä ruokaa. 5 minuutin kävelymatkan päässä on Bar Internazionale, joka on positanolaisten kohtauspaikka numero 1 ja josta saat hyvät cappuccinot sekä pientä purtavaa. Barin vierestä löytyy ruokakauppa.

ALUSTAVA OHJELMA
 
4.5. SAAPUMISPÄIVÄ
Saapuminen Positanoon
Klo 19.30 yhteinen illallinen ja tutustumista toisiimme
                     
5.5. RETRIITTIPÄIVÄ JA KÄVELYRETKI POSITANOSSA
Klo 9 aamiainen
Klo 10 - 12 sessio Katariinan kanssa
Omavalintainen lounas
Klo 14 - 17 kävelyretki Positanossa paikalliseen elämänmenoon tutustuen ja vierailu pellavamuotiompelimossa
Klo 18-19 TRE-harjoitus
Omavalintainen illallinen

6.5. RETRIITTIPÄIVÄ ja OMA ILTAPÄIVÄ
Klo 9 aamiainen
Klo 10 - 12 sessio Katariinan kanssa
Loppupäivä omaa ohjelmaa: voit viettää päivän Positanossa tai lähteä käymään vaikka Sorrentossa tai Amalfilla. Annamme mielellämme vinkkejä lähiseudun kohteista.
 
7.5. RETKIPÄIVÄ tai OMA PÄIVÄ Positanossa
Klo 8 aamiainen
Voit aamiaisen jälkeen nauttia Positanon tunnelmasta tai lähteä retkelle kanssamme. Lähempänä matkan ajankohtaa tiedustelemme kiinnostuksestasi lähteä 1) Caprin saarelle ja Axel Munthen rakennettumaan Villa San Micheleen, 2) Ravellon englantilaistyyliseen puutarhaan Villa Cimbroneen, jonka kauneudesta mm. Greta Garbo ja Virginia Woolf inspiroituivat, jonka jälkeen Tramontin viinilaaksoon lounaalle ja viininmaistiaisiin, 3) kokkaamaan anjoviskylä Cetaraan kalaruokiin erikoistuneen kokin johdolla sekä vierailemaan keramiikkakylä Vietri sul Maressa. Retkien hinta riippuu osallistujamäärästä ja se ilmoitetaan myöhemmin.
Mahdollisuuksia rannikolla on paljon ja löydämme sinulle mieluista tekemistä. 

8.5. RETRIITTIPÄIVÄ
Klo 9 aamiainen
Klo 10 - 12 sessio Katariinan kanssa
Omavalintainen lounas

Klo 18-19 TRE-harjoitus
Omavalintainen illallinen

9.5. RETRIITTIPÄIVÄ JA HERKKUJA KYLÄKAUPASTA
Klo 9 aamiainen
Klo 10 - 12 sessio Katariinan kanssa
Omavalintainen lounas

Lounaan jälkeen kävelyretki Positanon vanhimpaan kaupunginosaan ja hautausmaalle sekä vierailu Positanon vanhimmassa kyläkaupassa, josta löydät paikallisia herkkuja kotiinvietäväksi.
Klo 19.30 yhteinen illallinen

10.5. LÄHTÖPÄIVÄ
Aamiainen

Muistathan, että Positanossa on lukuisia lounas- ja illallispaikkoja - tästä syystä kaikki ruokailumme eivät ole yhteisiä, vaan voit itse valita makuusi sopivimmat ruokailupaikat. Kerromme niistä mielellämme. Myös villassa voit tehdä ruokaa.

Aamiainen sisältää leipää, mysliä, hedelmiä, jugurttia, mehua, teetä ja kahvia. Aamiainen tarjoillaan villan yhteisessä olohuoneessa / terassilla. Tarvittaessa, voit ostaa itsellesi sopivat aamiaistarpeet ja valmistaa aamiaisesi villan keittiössä.
       
HINTA
990 €
/ henkilö sisältää

*Katariina Muonion opetuksen
*Kuuden yön majoituksen 2-hengen huoneessa idyllisessä Villa Giadassa Positanossa
*Kuusi aamiaista ja kaksi illallista
*Kävelyretken Positanossa ja vierailun pellavamuotiompelimossa sekä vanhimmassa kyläkaupassaMATKUSTUS

Lennot eivät sisälly hintaan.
Lähin lentokenttä löytyy Napolista.
Helsingistä Napollin lentää mm. Lufthansa www.lufthansa.com

Helsingistä Roomaan lentää mm. Finnair  ja
Norwegian www.norwegian.com

Julkisia kulkuneuvoja käyttäen pääset Roomasta Positanoon seuraavasti:
Roomasta Napoliin pikajuna vie sinut tunnissa, hinta noin 30- 45€. Lisätiedot: Trenitalia ja Italo
Napolista Vesuvius-juna kulkee noin tunnissa Pompeijin ohittaen Sorrentoon, matka maksaa noin 4 €. Sorrennosta SITA-bussi vie sinut noin tunnissa serpentiinitietä Positanoon, matka maksaa noin 2€. ArsMondo auttaa sinua mielellään rakentamaan matkasi Positanoon, ilmoitat vain millä lennolla saavut Italiaan ja voimme yhdessä katsoa sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot kohteeseen.


VARAUKSET
Viimeinen varauspäivä on 15.1.2020. Voit varata paikan retriittiin puhelimitse (044 32 00 008), sähköpostilla (asiakaspalvelu@arsmondo.fi) tai lomakkeella (klikkaa alla "varaa tästä").
Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan.
Varausmaksu 200 € maksetaan heti, kun retriitin toteutuminen vahvistetaan. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Varaukset ovat sitovia. Paikkoja rajoitetusti.
 


VARAA TÄSTÄ